Hästmester = häst + semester. Hästmester.se är ett nystartat initiativ som drivs av Sofia Zetterqvist som även driver resebloggen Fantasiresor. En före detta inbiten hästtjej som länge saknat en oberoende samlingsplats för ridäventyr, både i Sverige och världen.

Vilka ridresor tipsar Hästmester.se om?

Hästmester.se är en samlingsportal som samlar tips för hur du kan få en semester till häst. För att det ska räknas som en hästmester har vi valt följande definition:

  • Ridturen ska inkludera minst en övernattning.
  • Ridturen ska ske ute i naturen (alltså inte ridlektion på ridbana).
  • Gärna med möjlighet till spabad, bastu, middag och andra aktiviteter.
  • Vi har även valt att fokusera på ridturer för vuxna, dvs vi inkluderar inte ridläger för barn. 
  • Till att börja med fokuserar vi även enbart på svenska arrangörer (men med ambitionen att utöka tipsen längre fram).

Saknar du något tips på Hästmester.se?

Tipsa mig gärna om fler ridresor i Sverige! Portalen är långt ifrån komplett och jag fyller på så fort jag hinner.

Hästmester samlar tipsen – du gör bedömningen

Hästmester länkar bara vidare till respektive arrangör och frånsäger sig därmed allt ansvar vad gäller själva bokningen eller kvaliteten på ridturen. Tipsen är insamlade genom Facebookgrupper samt egna erfarenheter men är alltså inte kvalitetssäkrade på något sätt utan syftet är att samla utbudet på ett och samma ställe så att du enkelt kan hitta det som passar just dig. 

Rapportera oegentligheter

Jag är mån om att enbart tipsa om ställen som följer de lagar och regler som gäller för hästhantering osv så meddela mig gärna om det är någon av arrangörerna som du tycker bör plockas bort från sidan. Skriv även varför.

Samarbeta med Hästmester.se

Att finnas med som ett tips på Hästmester.se är helt kostnadsfritt, däremot finns det möjlighet till ökad synlighet på sidan. Paket finns även ihop med resebloggen Fantasiresor. Kontakta mig så berättar jag mer!

Close
© Copyright Hästmester.se
Close